sneeuw!
Door: Karin
Blijf op de hoogte en volg Karin
09 Januari 2005 | Nederland, Zwolle
09 Januari 2005 - 07:44
Niki:
de sneeuw-turtle is de beste! hihi!
kus -
09 Januari 2005 - 11:43
Schnippi:
see my love, i told you everything will work out once you get there...i am soooo happy to her that you are having a good time. By the end of your trip i will problaby be perfect in reading dutch hihihihi. disfrutalo mi amor. besito Sandra -
09 Januari 2005 - 13:25
Inge:
He meissie, het is dus allemaal toch gelukt. De laatste keer dat we je spraken wist je nog niet helemaal zeker of je in 2005 in Canada zou zitten. Mooi dat alles gelukt is. Ik had je net een beetje jaloers willen maken met een sms vanaf onze ski-vakantie, maar ik zie dat jij veel meer sneeuw ziet daar dan wij hadden in Risoul. We zijn net terug van een heerlijke week skien/boarden in Risoul. De sneeuw was niet helemaal perfect, maar daarintegen hadden we wel super mooi weer (het leek wel mei). Vorige week heeft het nog wel gesneeuwd in Frankrijk, maar die sneeuw was nu al weer erg \'op\' aan het raken. Veel pistes waren gesloten. Maar de pistes die open waren zijn geod geprepareerd. Rik is met zijn klasje (de \'lawineklas\' volgens Rik) bijna de hele week off-piste geweest om echte sneeuw te proeven. Vertel ons alles wat je beleeft!!!! Heel veel plezeir daar. Oh ja... En natuurlijk nog EEN GELUKKIG NIEUWJAAR!!!! groet Ingo -
09 Januari 2005 - 14:05
Sanne:
Hey Karin,
Fijn te horen dat het je allemaal heel erg meevalt daar, klinkt erg goed, lekker in de sneeuw!. Vandaag zijn al 3 fanfare-bandjes langs ons huis gekomen, carnaval is weer begonnen.... (benoeming van de prins ofzo??) Wat erg dat je dat nou moet missen hè? Ik denk dat ik het dit jaar ook maar eens ga skippen, een echte limbo zal ik nooit worden denk ik.
Het is wel stil in huis zonder jou hoor. De aangename kletspauzes tijdens het scriptieschrijven mis ik!! Je zou denken dat ik nu sneller op zou schieten, maar helaas! Aantal woorden op papier deze week: 0,0!
Succes met je blokken, mooi dat je toch nog maritieme biologie-vakken kan volgen. Maak er een hele leuke tijd van!
X Sanne -
09 Januari 2005 - 15:11
Daan:
Hi lieve Karin, cool om te horen dat je het zo naar je zin hebt!! Ik ging net proberen je te bellen maar kreeg in gesprek toon (is ook nog een beetje zondag ochtend...) mijn mobiele nummer hier is trouwens 513-238-4566. Probeer je binnenkort nog wel even te bellen.
Veel liefs, Daan! -
09 Januari 2005 - 16:19
Anneke:
Hoi Kaatje,
Fijn dat je het naar je zin hebt en dat je huisje cool is.Je moet de groetjes hebben van Renger. Hij wist niet eens, dat je weg was. Kusjes -
09 Januari 2005 - 16:36
Edith:
Karin que bonito carro, lástima que lo hayas tenido que dejar, pero el tiempo se pasa rápido. Te quiero. -
09 Januari 2005 - 19:33
Thomas:
heb vandaag 12 uur gevoetbald voor giro 555, en 6000 euro opgehaald, ben best moe, ben blij dat je goed gesetteld bent nu, en dat je het naar je zin hebt, hoor snel van je, liefs -
10 Januari 2005 - 09:27
Fluffie:
goed om te horen dat je een goed opvangtehuis hebt gevonden, zo zie je maar, er zijn altijd wel mensen die voor je willen zorgen. veel plezier en zorg dat ze je ook daar straks weer gaan missen. een slurp van fluf. en ook van ons.doei -
13 Januari 2005 - 12:37
Sanne (SM):
Hi schatje!
Klinkt goed! Misschien kom ik toch maar naar jou, het is hier namelijk te warm. Siesta is echt noodzakelijk, of laten we ergens in het midden afspreken? haha. Kus! kus! en nog een kusje. -
13 Januari 2005 - 15:45
Isabelle:
Hey chickie, net als iedereen hier, ben ik blij te horen dat alles goed meevalt. Zo moet het ook, let the beast out. Hier mis je nog steeds absoluut niks. Zoals Sanne zegt is het echt heel stil in huis zonder je! Mis de sensatie wel ;o). Ben ondertussen wel voor het project ingeschreven, ben gewoon in de les gaan zitten,muhahahaha.
Ben heel anders mens zonder je, hihi, vandaag van 10u tot 17u in de bieb gezeten voor te lezen, nerd! Come save me!!!
Heb ook tegen Cel (homo), Marijke en Sjonny gezegd dat z hier wat moeten neerschrijven voor je. Zo hou je je tenminste bezig.
Veel plezier nog daar, geniet van de sneeuw! Schrijf snel weer. Dikke kus -
13 Januari 2005 - 17:42
Miranda Küttschreutter:
Hey Karin,
Al heel lang niet gesproken, maar ik hoorde van Lisette dat je voor een half jaar in canada zit. Echt wel cool. Super mooi daar he? Is er nog steeds zo veel sneeuw? Ik heb zelf een jaar in Abbotsford, BC gewoond. Abbotsford is ongeveer een uur van Vancouver. Gewoon hwy #1 east nemen en dan een uur rijden. Echt een super jaar gehad daar! Ik hoop voor je dat je het net zo leuk krijgt, maar dat zal vast lukken. Naar welke universiteit ga je? UBC?
Paar tips voor als je je een avond verveeld: Blarney stone (irish pub in Vancouver; gastown), Mirage nightclub (R&B enz, in Surrey (dichtbij vancouver)), Roosters country (eindje van je vandaan, maar wel echt canadees! country in Pitt Meadows)
Over country gesproken; in het begin vond ik het niets, maar na een tijdje wen je er aan en heb je de cd\'s in nederland draaien.
Oh ja, vergeet niet te gaan snowboarden nu het nog kan! Is echt heerlijk daar in de super mooie bergen.